Met Human Impact dragen wij bij aan een evenwichtige wereld waarin medewerkers zich comfortabel voelen in hun werk. Daardoor kunnen en willen ze meer bijdragen. Voelen mensen zich comfortabel in het werk, dan werkt dit door in de maatschappij. Daarom zeggen wij: ‘’Focus op de mens geeft kracht aan het geheel’’.

Wij zijn een beweging die organisaties inspireert en begeleidt in het mensgericht ondernemen om zo human impact te realiseren. Dit doen wij door scherp te analyseren en praktisch te adviseren. Wij begeleiden elke fase om zo een optimaal resultaat te behalen.

Kernteam
Group 367

Onze impactregisseurs

Ons team bestaat uit co-creators en een netwerk van waardetoevoegers met elk hun eigen expertise en persoonlijkheid. Dit zijn:

Linata Rutgers - fire starter
Ondernemer en oprichter van Verzuim & Zo en Werk 3.0 Human Impact. Verbonden aan Werk 3.0 als strategisch directeur. Diverse bestuursfuncties o.a. VNO-NCW, Platvorm Maatschappij en Ondernemen, KvK, netwerker en verbinder, verzorger. Mensen-mens met humor en bedenker van kampvuurgesprekken.

Jan Dokter - verhalenverteller
Eigenaar Dokwerk en specialist in High performing teams. Afkomstig uit het nest van @Samhoud en Achmea. Verbonden aan Werk 3.0 als inspirator, veranderstrateeg en organisatiedeskundige.

Kristy Suurmeijer - creatieve regelaar
Als online Business Manager verbonden als wingwoman van Werk 3.0. 'Make it simple but significant!' is haar motto. Bijt zich vast in operations, projecten en marketing communicatie mét een creatieve swung.

Bart Gotte - zakelijk futurist
Eigenaar Future Flock, psycholoog, keynote spreker, Foresight & Strategie (strategische vooruitziendheid). Hoofd docent executive course The future of Strategie, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam en geeft lezingen aan studenten van Hogeschool Windesheim in Zwolle. Bart laat je op inspirerende wijze door een verrekijker naar de toekomst van werk kijken, en brengt het terug naar het nu.

Hans van Leeuwen - people manager
Manager HRM bij MST (Medisch Spectrum Twente), Interim manager HICA Enschede en bestuurder stichting Nederlandse inclusiviteitsmonitor. Verbonden aan Werk 3.0 als strategisch adviseur, inspirator, ambassadeur.

Wij werken ook aan onszelf. Om ons scherp te houden en vooruit te lopen in ons werkveld hebben wij een innige connectie met onze partners. Zo hebben we een warm netwerk met specialistische zelfstandigen die intrinsiek verbonden aan Werk 3.0. Dit zijn:

Teamoverleg

Klaske Veth - professor Sustainable HRM Hanzehogeschool Groningen

Filia Kramp - oud-bestuurster diverse zorgorganisaties
Schrijfster van o.a. het boek 'Kringloop van Moed'.

Liesbeth Hermsen - coach en trainer
Verbinder tussen mens en organisatie, gespecialiseerd in communicatiestijlen en drijfveren. Respectvol, integer en persoonlijk.

Erik Doornbos - coach en specialist high performing teams
Programma manager, systeemdenker, ontwikkelen vanuit rust plezier en passie.

Eliane van Beukering - coach en consultant duurzame inzetbaarheid
Focus op de mens en realistische perfectionist in organisaties. Schreef het boek "in 10 stappen een succesvolle 2e spoorcoach.

Mascha Egberts - aanjager projecten
Strateeg, "schoppen" met een lach en een praktische doener.

Weet je niet waar je
moet beginnen?

Wij leggen graag uit hoe wij jou kunnen begeleiden naar een toekomstbestendige organisatie mét human impact!

Scroll naar boven