Niet zomaar een flitsende term. Het is de kern waar wij voor staan. Human Impact is gebaseerd op amplitie, een kernbegrip in de organisatiepsychologie. Dat klinkt heel ingewikkeld, maar dat valt best mee. Het vraagt om een andere focus. Amplitie is waar het draait om het versterken van het welbevinden, en daarmee het functioneren van medewerkers. Human Impact gaat nog een stapje verder.

Kijk eens op deze manier naar de organisatie. Dat is ontzettend waardevol voor je medewerkers én voor de organisatie. Het leidt tot meer werkplezier, (intrinsieke) motivatie, minder verzuim en verloop, betere dienstverlening en uiteindelijk een beter resultaat. Met Human Impact kom je verder en ontstaat er synergie!

Human Impact
logoMark

Van lagen naar samenspel

Goed opletten, wedden dat je dit herkent? Je bent vast gewend om vanuit management/directie een koers uit te zetten. Je hebt lang strategisch nagedacht en vervolgens probeer je met veel moeite om medewerkers te enthousiasmeren de nieuwe koers te varen. Poeh nou… het is klaar. Maar wees eens eerlijk… Kreeg je iedereen 100% mee?

Dat kan anders!

Medewerkers weten wat ze kunnen doen om de beste kwaliteit te leveren. Ze zijn namelijk specialist op hun eigen gebied. Door dit te erkennen, zorg je voor meer betrokkenheid en eigenaarschap. Wij stimuleren samen met jou een omgeving waarin iedereen een steentje bijdraagt. Want zo wordt betrokken, bevlogen.

Wist je dat mensgedreven organisaties uiteindelijk winstgevender zijn? Want, bevlogen medewerkers zijn loyaal. Iedereen is onderdeel van het team, en je team laat je niet in de steek! Dan is winst niet alleen maar in geld uit te drukken toch?

Het effect?

Geïnspireerde en gemotiveerde mensen die zelf iets toe willen voegen aan jouw bedrijf of organisatie. Comfortabele medewerkers ervaren minder stress op de werkvloer én zelfs thuis, dat is fantastisch! Zo werkt Human Impact door in de hele maatschappij.

Gemotiveerde medewerkers

Weet je niet waar je
moet Beginnen

Wij leggen graag uit hoe wij jou kunnen begeleiden naar een toekomstbestendige organisatie mét human impact!

Scroll naar boven