Meet Vincent Inspiratiereis

Heb jij zin om in alle hectiek er eens boven te gaan staan?

Meld je gauw aan, nog 11 tickets voor deze reis beschikbaar en nog:

Dag
Uur
Minuut
Seconde
1
2
3
4

Ontmoet Vincent Van Gogh en laat je inspireren en meevoeren in de  wondere verhalen van o.a:

Klaske rond

Klaske Veth

Professioneel Leadership & Sustainable emHanze Hogeschool Groningen

Dr. Klaske Veth is lector Duurzaam HRM bij de Hanzehogeschool in Groningen en bij AOG School of Management inhoudelijk verantwoordelijk voor de Leergangen Nieuw Leiderschap in Organisaties en HR Strategie & Leiderschap.

Zij richt zich binnen haar lectoraat op de onderzoekslijnen Well-being@Work (W@W), (Zelf)Leiderschap en Inclusief ondernemen. Ze heeft (in) diverse (inter)nationale (wetenschappelijke) vakbladen en boeken gepubliceerd en op (wetenschappelijke) conferenties in buiten- en binnenland en in het werkveld gepresenteerd.

Esther rond

Esther Hadderingh

   HR Manager WZA Assen        Corporate antropologie    Danielle Braun

Al jaren verbonden als manager HR binnen verschillende zorg instellingen. Van Boeijen, Icare en daarna Accare waar zij het construct Samen Sturen heeft weten te laden met het directie team en HR. Nu verbonden aan Wilhelmina Ziekenhuis in Assen als manager HR en L&D. Ze heeft bij Danielle Braun de opleiding gevolgd tot corporate antropoloog en weet als geen ander welke ballonnen je niet moet oplaten om het verschil te kunnen maken en welke rol je daarin juist vanuit HR moet en kunt oppakken.

Organisatieontwikkeling leiderschap, teamontwikkeling en cultuur zijn onderwerpen waar zij graag haar energie in zet.

Fleur rond

Fleur Nonnekes

Filmmaker en verhalenvertellen Regisseur en creative producer

Ze heeft film gestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (AVM). Haar film "kon minder" is een documentaire met fictie elementen over de schoonheid van het alledaagse Groningse leven. Daarnaast heeft zij grote belangstelling voor het leven en geschiedenis van Vincent van Gogh en neemt zij buitenstaanders mee met mooie verhalen.

Ze is altijd nieuwgierig naar nieuwe vormen van film. Ze heeft oog voor kleine dingen en creeert graag samen met anderen iets moois.

Ze neemt ons 23 november mee en leert ons kijken als Vincent van Gogh.

Iedereen_aan_boord

Meld je nu aan en ga mee op reis!

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail  met daarin een betaalverzoek om je aanmelding compleet te maken. Kijk voor alle zekerheid even in je spam;)

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Met deze rijke ervaring zet je je beste beentje voor 🙂

Ga naar boven

Scroll naar boven